Sfantul Nectarie : Saint Nektarios : Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind. (Foto) Hramul Sfântului Ierarh Nectarie â€
(Foto) Hramul Sfântului Ierarh Nectarie â€" Eghina, 2019 from doxologia.ro
La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind.

Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. După un an de zile este hirotonit diacon, primind. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr.

Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. După un an de zile este hirotonit diacon, primind.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia
Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia from doxologia.ro
Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii.

Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită.

La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. După un an de zile este hirotonit diacon, primind.

La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. După un an de zile este hirotonit diacon, primind.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia
Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia from doxologia.ro
După un an de zile este hirotonit diacon, primind. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii.

După un an de zile este hirotonit diacon, primind.

Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr. După un an de zile este hirotonit diacon, primind. La 14 ani pleacă la constantinopol, pentru studii. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii;

Sfantul Nectarie : Saint Nektarios : Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită.. Sărbătoarea începe luni, de la ora 20:00, prin slujba privegherii, urmată de litie, sfântul maslu, acatistul sfântului… eparhii; După un an de zile este hirotonit diacon, primind. Biserica monument istoric din ersig a fost resfinţită. În 1866, ajunge în insula chios, unde lucrează ca pedagog şi dascăl. La 27 de ani, devine monah la mănăstirea nea moni, primind numele de lazăr.